Veseli se drobnih reči;
morda se boš nekoč ozrl
in spoznal,
da so bile velikeTalisman za ljubezen je starodavni način zdravljenja in meditativni simbol, ki so ga uporabljali v Tibetu in na Kitajskem pred več tisoč leti. Simbol talisman za ljubezen je zelo močan in deluje že s tem , da ga imamo preprosto pri sebi. Je sestavni del duhovne preobrazbe v nas. Je vez med fizičnimi možgani in Višjim Jazom. Prav to vez naj bi vzpostavili, ozdravili in razvili, če se želimo duhovno razvijati v partnerstvu.. Talisman za ljubezen in njegova prisotnost ustvarja pozitivne učinke na auro in čakre. Te energije nas ozemljijo in ustvarjajo nenehen tok skozi čakre. Simbol nevtralizira negativne energije. Redki tibetanski mojstri, ki so poznali ta simbol, so njegovo skrivnost hranili zase, da bi si na ta način povečali svojo vrednost in visok položaj. Skrivnost o tem simbolu talisman za ljubezen je bila varovana v tajnosti skozi tisočletja. Le redki so ga smeli uporabljati. Sedaj je prišel čas, da imamo tudi mi dostop do talismana ljubezni za namene dobrega kvalitetnega partnerstva in zdravega odnosa. Sem mojstrica videnj, zato me pokličite na številko 090 62 83, da za vas naredim poosebljen talisman ljubezni.
Modreci, od katerih vsak pridahne svojemu mišljenju esenco svoje duše,  nam skozi stoletja enotno pripovedujejo, da: „Kakor človek v svojem srcu misli, tako je.“ Skozi ere je bilo z izkušnjami dognano, da je zakon vedno isti. Vendar KAKO naj nekdo v svojem srcu misli tako, da bo lahko le dobro cvetelo in zorelo v bogata dela in izredne rezultate?

Vedeževalka sem in posrednik kozmičnih informacij. V danem trenutku vam prestrežem in posredujem vam. Pri tem pa nikakor ne sme posegati v vašo osebno življenje in se na katerikoli način okoristim z vašimi odkritim pripovedovanjem V svoji življenjsko –  časovni dimenziji vsaj enkrat prispe do križišča zasedenosti. Kam, kako, na kakšen način naj grem naprej.

. Prihodnosti posameznika poteka na različne načine in skozi različne pripomočke: s pomočjo tarot, remi, ciganskih, angelskih kart, kamni, kristali,nihalo. Vedeževanje je videnje prihodnosti posameznika skozi kozmos.

Rune: rune so staro germanske črke, oblika pisave v kultne namene, ki so jo uporabljali  od 3. do 10.st.n.št. Črke so vrezovali v les, kost, kovino, kamen. Rune so uporabljali kot zaščito, preko njih zdravili, spodbujali procese, napovedovali in odpravljali uroke, težave, zlo.

Vedeževanje iz dlani po virih izvira iz Egipta. Črte, simboli na vsaki dlani so slika našega življenja. Leva stran nam govori človekovo prirojeno danost- lastnosti, desna pa kaže dejansko trenutno stanje. Leva je torej usoda, desna  naš vpliv na usodo.
Vedeževanje s pomočjo: kock; sega v čas starih Rimljanov
S pomočjo kavne usedline: ko je bila bela magija razširjena. V skodelici iz kavne usedline razberemo simbole, slike in na podlagi teh napovemo bližajoče se dogodke.
S pomočjo nihala zgodovina sega v  srednjeveško okultno tehniko, ko so na svileno nitko obesili zlat ali srebrn prstan ter ga podržali nad krogom. Na krogu sta bili vpisani besedi da in ne.
S  pomočjo kristalne krogle: starodavna tehnika, s pomočjo katere se napoveduje prihodnost.
Vedeževanje iz dlani po virih izvira iz Egipta. Črte, simboli na vsaki dlani so odsev našega življenja. Leva stran nam govori človekovo prirojeno danost, lastnost, desna pa kaže dejansko trenutno stanje. Leva je torej usoda, desna pa naš morebitni vpliv na usodo.
Vedeževanje s pomočjo kock; sega v čas starih Rimljanov.

Ciganske karte so bile dolgo skrivnost. Izvor sega vse do Saracenov (Romi – Egipčanski odpadniki), kateri so poleg remi kart uporabljali še svojo različico izdelanih kart. Remi karte so bile dane ljudem, ciganske karte pa so ostale skrbno varovane in se uporabljale ob posebnih priložnostih ter za posebne ljudi. Pomen posamezne karte, način postavitve ter interpretacija so dolga leta ostale skrite javnosti. Izvor tarot kart je ravno tako skrivnosten. Po nekem viru naj bi prve tarot karte izhajale iz starega Egipta. Tarot karte sestavljajo male 56 kart in velike -22 kart. Velike arkane so naslikane v knjigi mrtvih.