Pogoji poslovanja

Vsebina,ki je objavljena na spletnih strani www.jasnovidnost-vedezevanje.info in je last podjetja: IMPORTOS D.O.O. in se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene z navedbo avtorskih pravic. Brez našega pisnega soglasja se vsebina ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vsi zapisi in fotografije na spletni strani so last podjetja in zato jih pod nobenim pogojem ni dovoljeno kopirati ali širiti prek kakršnihkoli medijev.
Vedeževanje s pomočjo ciganskih kart ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato ne moremo jamčiti 100% uspeha in pravilnosti ugotovitev svetovalcev. Zato uporabnike opozarjamo, da storitve ne zagotavljajo gotovega uspeha in so se za pomoč svetovalca odločile same s svojo odločitvijo.
Če s storitvijo niste zadovoljni, vam po svetovanju denarja ne vračamo. Vedeževalec si namreč za vas vzame čas, ravno tako kot pri drugih storitvah. Lastnik spletne strani ne prevzema nobenih odgovornosti za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe ali nedelovanja spletne strani. Vsebino na strani lahko lastnik spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Uporabniki spletno stran uporabljajo na lastno odgovornost.