Molitev za uresničitev sanj

Splošno znano je, da molitev  vedno blagodejno deluje, v stanjih miru ali v stanjih disharmonije. Intenzivna, redna molitev, torej za določen namen, lahko uresničuje torej vse tisto, kar človeku predstavlja pravico do dostojnega preživetja, izboljšuje kvaliteto življenja, na ravni čudeža, zaradi molitve. To je oblika hrane ali nenadomestljive duhovne pomoči, ki deluje, če mi to verjamemo ali pa tudi če ne verjamemo . Deluje sama po sebi, brez naše volje, naših misli, hotenj. Po bistvu se aktivira ob stiku z našim najglobljim bistvom, dušo, ki predstavlja najfinejši, najčistejši, najlepši, najpopolnejši,najmočnejši vidik notranjega univerzuma, v povezavi z absolutnim vidikom vesolja,Bogom,kozmično energijo.

Stik s svojo dušo vzpostavimo z molitvijo, hkrati z osnovnim priporočilom, ki vsebuje namen in področje, na katerega bo naša molitev delovala. Znano je, da  ena najmočnejših molitev karizmatičnih duhovnikov je krščanska, ki jo poznamo vsi, Oče naš …Znana so takšna dejstva in tudi sama sem se prepričala  o tem. Ljudje preprosto ozdravljajo svoje najrazličnejše težave, vidno predvsem bolezni, ki izginejo, ko vstajajo iz invalidskih vozičkov, odvržejo bergle in spet smeje shodijo. Po pričevanjih se lahko ozdravi tudi od negativnih energij, čisti se črna magija, psihične bolezni, različne duševne disharmonije, uresničujejo se želje, kot je nova zaposlitev, ustrezen partner, ljubezen, omili razne situacije,……

Molitev lahko izvaja vsak in vsakdo ima možnost, da moli in da je molitev uslišana. Intenzivna,predana molitev je edini pogoj. To so med drugim kristjanom znane besede Jezusa Kristusa. Znano je tudi, da se učinek z intenziviranjem molitve povečuje, ni pa pogoj.

Znano je, da je njegov naziv avatar  v prevodu besede identičen z besedo odrešenik in da je njegova karizmatična moč identična s Kristusovo. Torej, molitve so stvar, na katero se je vredno spomniti, saj so močnejši balzam za dušo kot katerikoli kulturni dogodek, pa še očiščujejo povrhu. Sicer pa se je kakorkoli marsikdaj vredno spomniti nanje,za krepčilo, saj zelo lepe, združujejo prečudovite glasove mnogih glasov vseh ljudi po svetu, Indiji in pri nas in nas zbližujejo, krepčaj notranjo etiko, moč, čisto naravo duha, kot omrežje mandale čistih src, v nepredstavljivo čudovito sinhronizacijo univerzuma, absolutnim vidikom svobode, ki povzdiguje neskončnost v mogočem čudežu. Indijske molitve, znane po besedi mantre so splošen vsakdanji pojav v duhovni meki . So najstarejša oblika molitve k stvarniku in vsem oblikam bogov edinega boga. So zelo raznovrstne, skoraj za vsako človeško priprošnjo z določenim namenom že obstaja tisočletje stara mantra. Ker so del omenjenih stvari tudi moje večletne izkušnje na področju molitev in so enako lepe,čudežne,več ali manj skromne, možen pojav, bi jih privoščila vsakemu bitju, saj čudež olajšanja napolni dušo z lepoto, mirom,blagostjo, razveseljuje,izpopolnjuje,uresničuje,omogoča širitev duhovnih obzorij, odpira pot razumnosti razuma. Osvetljuje skrivnostno sporočilo notranjega miru, v mirnih ali težkih časih.

Najlepše doživetje je takrat, ko se delček čudeža tu in tam celo uresniči, saj se zavem, da sem tudi jaz lahko bitje  univerzuma in da nisem sama. Takrat se mi zdi, da je Bog prisoten, saj je moja duša spet živahna. V Indiji, ki je domovina duhovnosti, veljajo čudeži za dokaz predanosti religiji. O tem govorijo svetovno priznani guruji. Med njimi velja za najmočnejšo svetovno duhovno karizmo Sathya Sai Baba.