Vedeževanje Sara M

Ljudje smo v sodobnem času uspešno prestopili ločnico med vidnim in nevidnim. Če ste zares v iskanju pravega mojstra z vedeževalskim znanjem in s čutom do sočloveka potem ste prišli na pravo spletno mesto.

Živim v tesnem stiku z naravo, na podeželju, daleč od ponorelega mestnega vrveža. Sem iskrena in preprosta vedeževalka, ki vam z največjim veseljem nudim jasen uvid v vašo prihodnost.

Sem jasnovidka Sara M. Veliko vas me že pozna, vse dobro vam želim. Pohvalim se lahko, da nisem priučena jasnovidka ampak imam dar, ki se v naši družini deduje iz roda v rod. Recite temu sreča ali prekletstvo, tako pač je. V mojo sposobnost jasnovidnosti, prerokovanja in vedeževanja ste se lahko prepričali tisti, ki ste že navezali stik z menoj.


Spoznali ste, da lahko vidim karakter vašega partnerja, njegovo obnašanje in v kakšnem odnosu se trenutno nahajate ali pa vam povem, da ste samski in kako dolgo še. Mogoče sem vam napovedala, kdaj v življenju vam pot prekriža sorodna duša ali pa sem videla v kakšnem poslovnem ali finančnem stanju se nahajate ter kje vas pestijo zdravstvene težave in kako te odpraviti.

Mogoče se vam dozdeva da sem ena izmed mnogih, ki se ukvarjajo z vedeževanjem in teh je na našem tržišču, kar veliko. V mojih besedah boste spoznali resnico že ob prvem stiku. Poiskala bom vse odgovore na vaša vprašanja in vam svetovala katero pot ubrati ali kaj narediti, da boste dosegli tisto, kar si želite.

Pokličite me na 090 62 83 in dovolite si v hipu spoznati vašo resnično prihodnost življenja.

Za tiste v finančni stiski pa nudim ugoden zakup minut na tel. 041 869 437           
Kot jasnovidka lahko razvijam in negujem svoje sposobnosti le tako da sprejemam naravo okoli sebe, s katero se povežem in iz katere črpam odgovore na katerakoli vprašanja. Večina ljudi me sprašuje kako razvijam svojo jasnovidnost, mnogi mi pravijo, da jasnovidnost ne obstaja, da je izmišljotina.

Dejstvo je, da lahko jasnovidnost razvija vsak. Prav vsak človek je v svojem bistvu jasnoviden. Naredite preizkus: zaprite oči in si v mislih predstavljajte 2 iskra vranca, enega črnega, drugega belega. Naj bo beli za odgovor DA, črni pa NE. Oba stojita vznemirjena na startu in čakata na pok. Postavite si neko vprašanje: npr. ali bom dobil/a to službo? Naj se tekma začne. Oba vranca urno stečeta, skoncentrirajte se na sliko konj v svoji glavi, pričakujte cilj. Kateri je prvi pretekel ciljno črto? Torej ste jasnovidni, ne da bi se tega sploh zavedali, saj ste videli sliko konj, ki vam je prinesel odgovor. Postavite si lahko katerokoli vprašanje, na katerega želite odgovor. Kolikokrat ste si postavili kakšno vprašanje, na katerega niste poznali odgovora in potem ste kot strela z jasnega povezali dejstva, slike, dogodke ali enostavno prisluhnili vztrajnemu šibkemu glasku v sebi in tako dobili odgovor na svoje vprašanje (ste jasnovidni, jasno slušni ali…).

Tistim pa, ki imamo ta dar malce bolj razvit , se slike prikazujejo popolnoma spontano in zato vam lahko povem, kaj vidim. Česar ne moremo videti, ne pomeni da ne obstaja. Tudi Boga še nihče ni videl (vsaj dokazov o tem še nimamo) a kljub temu veliko vernikov verjame vanj. Najslabše je, da se človek na agresiven način odzove proti nečemu v kar ne verjame samo zato, ker je v to prepričan. S tem zanika tudi svoj obstoj. Pokličite me na telefonsko številko 090 62 83 in z veseljem se vam posvetim.

Karte za vedeževanje mi pomagajo priti v tisti medijski kanal, v katerem sem sposobna videti prizore ali dogodke, ki so od mene oddaljeni in ki so predaleč za opazovanje ali pa prikriti zaradi vmesnih predmetov. Karte mi prav tako pomagajo videti osebe, predmete ali dogodke, ki so časovno oddaljeni ali se nahajajo v drugih časovnih svetovih, bodisi v preteklosti ali prihodnosti. Pri vedeževanju uporabljam Ciganske karte, Tarot karte, Angelske karte, Rune in Nihalo.

Vedeževanje se ukvarja s podajanjem informacij o človekovem življenju.
Med 19. in 20. stoletjem so bile poleg metod prerokovanja iz vzhodnih kultur, kot so I Ching, sprejete tudi metode vedeževanje zahodne kulture, kot so Magic 8-Ball ali znana hobotnica v akvariju Oberhausen, ki so jo uporabljali za napoved izida tekem nemške nogometne reprezentance. Torej svet začenja priznavati moč te vede.

Imejte se radi, živite sedanjost za prihodnost, vaša zvesta

jasnovidka Sara Magija