KONTAKT IN CENIK              delavnik: 24h/dan

Nekateri med vami potrebujete le nasvet, nekateri med vami pa bi radi izvedeli kakšna prihodnost je pred vami. Področja kot so denar, družina, zakon, odnosi, posel, šola, zdravje, igre na srečo – sreča, dediščine, sodni postopki – sodišča itd.

090-62-83

2,19 €/minuta iz Telekomovega omrežja, ostali operaterji določajo svojo ceno. Cena klica iz omrežja A1 je 2,99 EUR/min in cena klica iz omrežja Telemach je 3,19 EUR/min.

031-208-351

Ceno minute pogovora določa vaš operater,

cenik vedeževanja:

  • 10 minut-13€
  • 20 minut-26€
  • 30 minut-39€


Velikokrat imamo popuste in zato pokličite na 041 869 437 in izveste kdaj vas čaka popust.

POPUST  IN  BREZPLAČNE ODGOVORE IMATE VČASIH NA DLANI!

DELAVNIK: 24/UR

Osebnega obiska nimamo, zato pokličite intuitivno mojstrico vedeževanja

090 62 83

Zakaj vam tudi letos ponujam občasno brezplačno vedeževanje? V letu 2018 nismo še izplavali iz  gospodarske recesije, ki kar traja in traja tudi v letu 2018.

 

Minimalen zakup za vedeževanje je 10 minut, kar znese skupaj 13€. Minute so prenosljive, zato je lahko zakup minut tudi krasno darilo za nekoga, ki si želi vedeti, kaj ga v prihodnosti čaka ali pa le potrebuje mojo pomoč in svetovanje.

Plačilo zakupa je mogoče preko MONETE ali UPN naloga, najcenejše pa je seveda plačilo preko vaše e-banke.

Podjetje: IMPORTOS D.O.O.

IBAN SI56 2900 0005 2115 338
1000 LJUBLJANA

Vse slike oseb na spletni strani so simbolične in ponazarjajo vedeževanje. Storitve opravljam pod psevdonimom (drugo ime). Za psevdonim na tem področju sem se odločila iz istih razlogov kot številni drugi vedeževalci – da me opisuje v moji pravi luči. Visoko razvite intuicije sem se zavedala že kot otrok, kjer sem bližnjim prerokovala iz kave in kart. Opozarjam vas, da ne podajam zdravstvenih diagnoz in nasvetov. Za vsa vprašanja v zvezi z vašim fizičnim in psihičnim zdravjem vas opozorim na znake in možnosti bolezni v prihodnosti in zaradi tega vas napotim, da se obrnite na svojega osebnega zdravnika.

Misel v razmislek:
»Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če vstopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let – prižgemo luč in je razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo … je luč prižgana.«
Sharon Salzberg