Jasnovidka Sara M.(magija)

Živim v tesnem stiku z naravo, na podeželju, daleč od ponorelega mestnega vrveža. Sem iskrena in preprosta vedeževalka, ki vam z največjim veseljem nudim jasen uvid v vašo prihodnost.Jasnovidka sem že skoraj od rojstva.
Kot jasnovidka lahko razvijam in negujem svoje sposobnosti le tako da sprejemam naravo okoli sebe, s katero se povežem in iz katere črpam odgovore na katerakoli vprašanja. Večina ljudi me sprašuje kako razvijam svojo jasnovidnost, mnogi mi pravijo, da jasnovidnost ne obstaja, da je izmišljotina. Dejstvo je, da lahko jasnovidnost razvija vsak. Prav vsak človek je v svojem bistvu jasnoviden. Naredite preizkus: zaprite oči in si v mislih predstavljajte 2 iskra vranca, enega črnega, drugega belega. Naj bo beli za odgovor DA, črni pa NE.Oba stojita vznemirjena na startu in čakata na pok. Postavite si neko vprašanje: npr. ali bom dobil/a to službo? Naj se tekma začne. Oba vranca urno stečeta, skoncentrirajte se na sliko konj v svoji glavi, pričakujte cilj. Kateri je prvi pretekel ciljno črto? Torej ste jasnovidni, ne da bi se tega sploh zavedali, saj ste videli sliko konj, ki vam je prinesel odgovor. Postavite si lahko katerokoli vprašanje, na katerega želite odgovor. Tistim pa, ki imamo ta dar malce bolj razvit , se slike prikazujejo popolnoma spontano in zato vam lahko povem, kaj vidim. Kolikokrat ste si postavili kakšno vprašanje, na katerega niste poznali odgovora in potem ste kot strela z jasnega povezali dejstva, slike, dogodke ali enostavno prisluhnili vztrajnemu šibkemu glasku v sebi in tako dobili odgovor na svoje vprašanje (ste jasnovidni, jasno slušni ali…). Česar ne moremo videti, ne pomeni da ne obstaja. Tudi Boga še nihče ni videl (vsaj dokazov o tem še nimamo) a kljub temu veliko vernikov verjame vanj. Najslabše je, da se človek na agresiven način odzove proti nečemu v kar ne verjame samo zato, ker je v to prepričan. S tem zanika tudi svoj obstoj. Pokličite me na telefonsko številko 090 62 83 in z veseljem se vam posvetim.

Karte za vedeževanje mi pomagajo priti v tisti medijski kanal, v katerem sem sposobna videti prizore ali dogodke, ki so od mene oddaljeni in ki so predaleč za opazovanje ali pa prikriti zaradi vmesnih predmetov. Karte mi prav tako pomagajo videti osebe, predmete ali dogodke, ki so časovno oddaljeni ali se nahajajo v drugih časovnih svetovih, bodisi v preteklosti ali prihodnosti. Pri vedeževanju uporabljam Ciganske karte, Tarot karte, Angelske karte, Rune in Nihalo.

Vedeževanje je veda, ki ni več v domeni le ciganskega ljudstva. Ljudje smo v sodobnem času uspešno prestopili tudi to ločnico. Če ste zares v iskanju pravega mojstra z vedeževalskim znanjem in s čutom do sočloveka potem ste prišli na pravo spletno mesto.

Nihalo resnice


Delo z nihalom je oblika komunikacije z našo podzavestjo. Za uspešno delo z nihalom je potrebno popolnoma odmisliti lastne želje in pričakovanja. V kolikor nam to ne uspe, nihalo dela v skladu z našimi »ukazi« in željami, čeprav je pravilen odgovor v resnici popolnoma drugačen. Past dela z nihalom je torej ta, da dobimo takšne odgovore, kot jih pričakujemo. Za uspešno delo z nihalom preidem v brezčutno stanje, imenovano alfa stanje. Popolnoma se umirim, izklopim um, odvržem vse predsodke, sovraštvo, lastne probleme. Uspešno vzpostavim stik s svojo podzavestjo in aktiviram energijo oz. se spremenim v prevodnik energije, ki je del nečesa večjega, kot smo mi sami.

Ko sem bolj intenzivno pričela delati s kartami, sem se vrnila tudi k nihalu IZIS. Čeprav zahteva več energije, mi tudi sam prinaša močnejše energije in s tem jasnejše odgovore.