DENAR IN FINANCE

ŽELITE ISKRENO NAPOVED? KDAJ BOM DOBILA VEČ DENARJA?

Če ste pred težko odločitvijo, če ste v stiski, ali potrebujete nasvet glede partnerstva,denar in finance, službe,… in za vsa druga vprašanja ki vas zanimajo me vprašajte.


Mnogo ljudi je strah, ko pridejo k vedeževalki, ali postavijo vprašanje preko spleta ali jo pokličejo, saj nikoli ne vedo kaj bodo izvedeli, pa vendar, ko jo enkrat obiščejo se pogosto vračajo.Nerodno je marsikomu vprašati o denarju in financah.

Preizkusite me, prepričana sem, da vam ne bo žal in da se boste za vedeževanje ponovno obrnili name.Denar in finance so vprašanje,ki mi ga zastavite pogosto,ker živimo v materialnem svetu.

Ste izgubili energijo, ker niste več prepričani, da lahko ponovno pridete do denarja in financ?

Vedno znova se sprašujete ali ste v pravi partnerski zvezi, ker se ne počutite srečno in izpopolnjeno. Tu sem zato, da vam napovem vašo prihodnost, da lažje odstranite vse strahove in skrbi.
V življenju bomo začeli pridobivati denar šele takrat , ko se bomo močno zavedali in okoreninili v našo družbo in ji začeli slediti. Predvsem pa ji biti v korist,da bomo nagrajeni z denarjem in financami. Amulet imenovan denar in finance vam bo pomagal priti do spoznanja , kako se družiti z pravimi ljudmi in delati prave stvari.Nagrajeni ste lahko vsak dan in zato me pokličite na številko 090 62 83, kjer se dogovorimo za posebni amulet: denar in finance. Amulet je narejen na izbranem energetskem kraju iz natančno izbranega lesa , ki ima točno določeno obliko in vam daje čim več energije, diha in živi z vami ter vam daje čim več topline. Amuleti so izdelani ročno in so zato unikatni. V zgradbi amuleta ni delov, ki bi prekinili pretok energije. Osnova za izdelavo amuleta je les,ki amuletu za denar in finance zagotovi prenos pozitivnih energij. Les je pod našimi prsti vedno tako nežen kot bi se pogreznil v čudovito mehko snov , ki se prepleta z nami vsepovsod kjer se nahajamo.

Imam sposobnost videnja in telepatije, zato ne odlašajte predolgo – POKLIČITE ME in spoznali boste resnico vaše PRIHODNOSTI.