ČRNA MAGIJA

Zgodovina

Zlata doba magije sega v čas 3000 let pr. n. št., najprej se je razcvetela v Haldeji (Babilonija) in nato v Egiptu. Poganski antični pisci veliko govorijo o čarodejih in magičnih operacijah. Vladarji so pri čarovnikih preko vedeževanja iskali nasvete in se jim prepustili. Haldejci so bili najbogatejša civilizacija tistega časa. Njihovi astronomi in matematiki so oboževali zvezde, preučevali so planete, računali eklipse, vzpostavljali delitev časa na mesece, dneve, ure in minute. Njim se lahko zahvalimo za zodiakalna znamenja in postavljanja temeljev astrologije. Pomembno je poudariti, da Haldejci niso ločili med seboj znanja matematike, astrologije, astronomije in filozofije. Zanje je bilo vse skupaj le eno znanje. Danes je potrjeno, da je njihova filozofija, sestra dvojčica magiji, saj je njihova filozofija temeljila na prepričanju, da so kozmične sile božanske ter da ima vsaka stvar dušo.

Vsakodnevna magija

Sploh se ne zavedamo, da magijo vsakodnevno uporabljamo. Stari magiji besed pripada vse, bodisi kar je dobrega bodisi kar je slabega (črna ali bela). Skozi dan zelo veliko govorimo. Lahko da sogovorniku ali samo sebi izrazimo željo po dobrem dnevu, po lahki noči, po srečnem letu itd, kar seveda ni slabo ampak nasprotje je, če nekoga ozmerjamo, ga užalimo, ga ogovarjamo, pošljemo k vragu… To je vsakodnevna magija besed s pomočjo katere človek upa oziroma skozi katero si želi, zavestno ali podzavestno, imeti svojo usodo v svojih rokah. Če človek z vsemi svojimi občutki občuti, oziroma si močno želi, se želja v pravih okoliščinah uresniči (bela magija). V tem primeru lahko označimo takšnega človeka za čarovnika, srečka ali kakorkoli že, saj je v stiku z Vesoljem. A ko si človek zelo močno želi, da bi se nekomu zgodilo kaj slabega, takrat govorimo o črni magiji, črni energiji.

Čarovniki so se včasih pri svojem delu (vzpostavljanje stika z višjimi silami) posluževali čarobnih ritualov (besede, gibi, glasba, pesmi, igre, napitki…). Vidite, vsi smo čarovniki, tudi danes uporabljamo raznorazne rituale, ki jim pravimo navade, da bi nekaj dosegli.

Za črno magijo je značilno metanje urokov, da bi komu zasužnjili dušo in pokazali s tem svojo moč in nasilje. Ste prepričani, da na vas ravno ta trenutek ne deluje neka kleveta oziroma črna energija? Se vam zato zdi, da ste obstali in ne morete naprej? Pokličite nas na 090 62 83, da vam odstranimo blokade.

Odpravljanje vzrokov – moje delo

Črna magija deluje podobno kot sevanje zato najprej preverim od kod je prišla in sicer od katere osebe, drugega bitja, višjega vira… Včasih predvsem zaradi etičnih razlogov, ne smem povedati kdo je bil pošiljatelj črne magije nad vami. Ker maščevanje je sladko in vi, kot žrtev, bi lahko želeli vrniti udarec. Stanje bi se tako za vse vpletene bistveno poslabšalo. Zato v takšnih primerih rajši svetujem, da se osredotočite na odpravo črne magije. Okultni zakon pravi – napad na človeka je napad na Vesolje. Na tem področju imam dolgoletne izkušnje, zato mi lahko popolnoma zaupate. Če imate v svoji podzavesti kakšen strah, dvom ali katerikoli podoben vzorec, ste zato za črno magijo še dovzetnejši. Če ste se odločili, da se boste soočili s seboj in skušali odpraviti težave povezane z negativnimi silami, potem me pokličite na 090 62 83. Skupaj smo močnejši!

Če sprejmem reševanje vašega primera, se vam bom v celoti posvetila. Uporabila bom vse svoje znanje vedeževanja in dolgoletne izkušnje. Pokličite me na 090 62 83, kjer mi boste zaupali vaše neprijetnosti, in v svojem jasnovidnem pogledu vam razkrijem, kaj se vam je zgodilo. Kasneje se dogovorimo, in takrat me boste poklicali na številko 041 869 437, kjer se bomo dogovorili o odpravi črne magije ali nekaterih slabih vplivov na vas in družino.

Uspešno odstranjujem škodljive uroke, ne glede na to od kod izvirajo (egipčanska magija, hebrejska magija…). V bistvu delujem na vseh področjih, kjer negativne sile škodujejo človeku, njegovemu življenju in njegovemu psihofizičnemu ravnotežju. Vzrok za naštete primere je navadno negativna energija. Posledice so bolezen, psihična nestabilnost, depresija … Da se bi rešili vpliva uroka in črne magije ter zaščitili sebe in vaše bližnje, morate ukrepati takoj. Jaz vam pomagam z belo magijo – urokom. To je pozitivni ritual za srečo, ljubezen, posel, zdravje, partnerstvo ali kaj drugega. Sama za ta namen izvajam molitve, delam talismane za srečo, zdravje in posel, na katere med molitvijo, preko višje energije prenesem svojo pozitivno energijo. Sem  prenosnik in usmerjevalec energij. Talismane napolnim s pozitivno energijo za umiritev telesa in duha.


 • Ko se odločite za soočenje s svojimi problemi, povezanimi z negativnimi silami, vam bom stala ob strani od začetka do konca postopka.
 • Vse primere obravnavam izključno na individualni osnovi, ker se uroki in črna magija med seboj razlikujejo po načinu delovanja na uročenca.
 • Popolna diskretnost in zaupnost je zagotovljena.
 • Če se dogovorimo oziroma če bo potreba sem vam po odpravi vaših težav še vedno lahko na voljo kot osebni alternativni svetovalec (po telefonu).
 • Pomagam vam razumeti proces in zapleteno zgradbo nevidnih višjih svetov.
 • Poseben poudarek dajem zaščitam pred škodljivimi uroki in črno magijo.

Zavedam se, da je soočanje z nevidnim svetom negativnih sil, ena bolj travmatičnih stvari v vašem življenju. Razumem vašo potrebo po pomoči pri urejanju misterijev nevidnega in negativnega, ki jo prav sedaj mogoče čutite. Vem, da potrebujete oporo kompetentne in izkušene osebe, zato sem za vas tukaj in za zapisanim trdno stojim.

Pomagam vam lahko, da se vrnete v življenje, kakršno si želite živeti.

Ob morebitni nedosegljivosti na številki 090 62 83 me prosim pokličite malo kasneje. Vztrajajte in se sprostite.

Predmeti, ki prinašajo nesrečo (staro vraževerje)

 • prstan iz žada ali turkiza,
 • zlate ali srebrne zapestnice z vdelanimi biseri, granatom, ametistom, karneolom, opalom, tigrovim očesom ali smaragdom,
 • srebrni uhani razen če nimajo vdelanega kamna, ki prinaša nesrečo,
 • pavje in gosje pero,
 • usnjena škatla za nakit,
 • rdeč robček,
 • pohodni čevlji,
 • oljni portret,
 • ogledalo,
 • dežnik,
 • zavese
 • prijemalka za ledene kocke,
 • žepni nožek,
 • rokovnik,
 • svinčnik…

Nesrečne rastline in druge stvari (staro vraževerje)

 • rastline z bodicami (kakteje, robidnice, kopriva, vrtnice),
 • rastline z neprijetnim vonjem ali strupene rastline,
 • leska, suhi sadeži (oboje delno),
 • eterična olja (jasmin, cibetovka, mošus, lavanda),
 • izrazito močni parfumi…