BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE

Brezplačno vedeževanje nudim ob določenih dnevih.Da bi svoje storitve naredila za vas še prijaznejše sem se, poleg cenejšega zakupa minut, odločila razširiti svojo ponudbo še z brezplačnim vedeževanjem. V pripravljenem obrazcu izpolnite vse rubrike in zapišite vprašanje iz določenega področja, ki je za vas najbolj pereče (dodajte tudi vaše rojstne podatke, če pa se vprašanje nanaša na drugo osebo za katero povprašujete, poleg vaših, zapišite tudi rojstne podatke te osebe) in vsako SREDO bom izbrala srečneža (moški, ženska), ki bo deležen mojega brezplačnega svetovanja preko elektronske pošte, ki jo boste navedli. Vaši podatki so pri meni varni in se ne bodo uporabljali za druge namene in jih ne bom posredovala tretjim osebam. O vaši izkušnji boste lahko pustili tudi odziv o zadovoljstvu uporabe te storitve.Brezplačno vedeževanje je priložnost,zato poiskusite srečo tudi vi.


Pripomočki za vedeževanje so karte (ciganske, egiptovske in angelske karte, tarot, remi), fižol, nihalo, kamenčki, školjke, rune, kocke, kava… Pripomočki za uroke pa so različni talismani in amuleti.

V čim krajšem času vam bom bogato odgovorila na vaše zastavljeno vprašanje. Zadovoljen uporabnik namreč ne bo zamenjal frizerja zato, ker se je v bližini odprl nov salon, če je z obstoječo storitvijo popolnoma zadovoljen. Takšno vodilo vodi tudi mene, zato se vam 100% posvetim, nič mi ni odveč ali pretežko, zato le pogumno. Pri meni ni tako kot v zdravniški ordinaciji, kjer so predpisane kvote za število pacientov, ki jih lahko sprejme en zdravnik, prosta mesta so na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Vabljeni na redno spremljanje moje spletne strani. Najdete me tudi na družabnem omrežju facebook, jaz sem tu za vas. 

Misel v razmislek:

»Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če vstopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let – prižgemo luč in je razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo … je luč prižgana.« Sharon Salzberg