ASTROLOGIJA

Astronomija sončnega sistema je osnova astrološke vede. Astrologija se trudi pojasnjevati človeške lastnosti in usodo. Zajema astrološke tehnike, znamenja (sončna, lunina, ascendentna), planete (Sonce, Luna, vladar ascendenta), izdelavo astroloških tabel in kart. Astrologija nima nobene veze z nadnaravnim. Za astrologa ni potrebno imeti posebnih darov narave, nujno pa je, da se zanima za drugi ljudi. Je potrebno za uspešnega astrologa imeti dobro razvito intuicijo? Ne, dovolj je, da imate takšno intuicijo kot jo ima npr. zdravnik pri postavljanju diagnoze. Učenje in prakticiranje astrologije zahteva težko delo, ni pa nemogoče. Astrologija pomaga lažje ugotoviti, kje je vir problemov tako da svojim problemom takoj pogledamo v oči in najdemo rešitev zanje. Pokaže nam različne možnosti rešitve. Včasih je bila astrologija zgolj sredstvo za napovedovanje prihodnosti, danes to ni več tako.Astrološke tabele nam pokažejo odgovor na 2 vprašanji:

  • kje so se planeti nahajali opoldne ali opolnoči kateregakoli dne. V tabelah lahko najdemo odgovor na vprašanje, kje so se planeti nahajali na dan rojstva osebe. Res je, da nas v veliki meri določa sončevo znamenje vendar smo kljub temu mešanica vseh znamenj zato je potrebno preveriti tudi položaje drugih planetov razen Sonca zlasti od Lune do Saturna. S tem dobimo popolno psihološko sliko osebe,
  • pogledamo lahko trenutni datum in preverimo, kje se planeti trenutno nahajajo.

Poznamo več področij astrologije glede na tematiko, ki jo obravnava in sicer astrologijo partnerstva, mundano astrologijo, psihološko astrologijo in karmično astrologijo.  Tradicionalna astrologija, ki jo poznam danes zajema kitajsko, indijsko in zahodno astrologijo. Astrologijo delimo v 2 veje in sicer na elekcijsko in horarno astrologijo.

Radi gledate v jasno nočno nebo? Sami si izračunajte in izrišite vašo rojstno karto s pomočjo programov, ki jih najdete na spletu. Če pa pri razbiranju podatkov potrebujete pomoč, nas pokličite na 090 62 83 in nam javite vaše rojstne podatke. Povedali vam bomo za vse vaše potenciale in omejitve, da lahko potem čim bolje izkoristite lastnosti, ki so vam določene v rojstni karti. Astrološka karta je zelo pomembna, saj z njo dobite smernice za nadaljnje življenje.

Poleg posameznikov tudi podjetniki radi zastavijo vprašanja astrologom. Položaj planetov jim lahko pove ali bo posel donosen ali ne, ali naj tvegajo ali naj še malo počakajo, ali naj najdejo nekaj drugega pri poslovanju.

Pri besedi astrologija poleg planetov pomislimo tudi na horoskop. Zelo so priljubljeni med ljudmi. Nekateri verjamejo vanje, drugi spet ne. A prav vsak človek rad prebere kaj obetajočega. Nekateri poleg mesečnih in letnih, redno spremljajo tudi dnevne horoskope objavljene v medijih. Pri astrologu pa lahko po želji naročimo tudi izračun osebnega horoskopa.

Vabljeni k spremljanju našega horoskopa.