ANGELI IN NADANGELI

Sem angelska jasnovidka in s pomočjo angelov ter s svojim jasnovidnim vpogledom, vam razjasnim vašo trenutno situacijo in vas popeljem v prihodnost.

Angeli so čista bitja Svetlobe, katerih namen je, da nam pomagajo živeti v našem dušnem namenu.Vsakdo ima svoje osebne Angele, katerih naloga je, da mu pomagajo živeti dobronamerno in v njegovih sposobnostih duše. Naši osebni Angeli nas imajo zelo, zelo radi in si želijo, da bi se večkrat povezali z njimi in jih prosili za pomoč. Sama z Angeli redno sodelujem. Skoraj ne mine dan, da ne bi prosila za njihovo pomoč in vodstvo.

Kar moramo vedeti je to, da naši Angeli vedno slišijo naša sporočila in če jih prosimo, da nam pošljejo znak ali znamenje, da so nas razumeli, bodo to storili. Pravzaprav nam ves čas pošiljajo sporočila ljubezni in nas nežno usmerjajo v življenje. Včasih teh sporočil ne zaznamo, ker smo preveč ujeti v svoje misli in strahove, ker se ne znamo umiriti in se sprostiti. Zato nas Angeli znova in znova spominjajo, naj hodimo v naravo in se sproščamo (meditiramo), saj nam to pomaga prejemati njihova sporočila.

Obstaja veliko skupin Angelov: Angeli ljubezni, Angeli družine, Angeli zdravja, Angeli znanja, Angeli uspeha, Angeli učenja, … celo Angeli parkiranja! Vsi ti Angeli imajo en sam namen – pomagajo nam živeti boljše! Večkrat so mi Angeli že sporočili, da njih ne moti, če jih prosimo za pomoč, prav nasprotno – njim je všeč, če se obrnemo nanje s prošnjo. Oni obstajajo zaradi nas, zato, da so lahko naši vodniki. Zato naj vas ne bo strah prositi Angele za vodstvo, saj bodo vedno pomagali in to takoj.

Nadangel Ariel – Božja levinja – Angel obilja

Pokličite Nadangela Ariela, če potrebujete njeno pomoč. Njena prepoznavna barva je svetlo rožnata (z njo se povežete z roževcem).

Pomaga pri čudežih, denarju, zdravi in varuje (vode, divje živali, ribe, ptice). Upodobljena je kot angel z levjo glavo.

Nadangel Azrael – Tistega, ki mu Bog pomaga – Angel žalovanja

Pokličite Nadangela Azraela, če potrebujete njegovo pomoč. Njegova prepoznavna barva je umazano bela (z njim se povežete s kalcitom).

Tolaži umirajoče. Duši preminule osebe pomaga pri prehodu v Onostranstvo. Žalujočim svetuje in jih tolaži, nudi jim materialno, duhovno in čustveno oporo. Zaščiti jih pred bolečino, da lažje prebolijo izgubo ljubljene osebe.

Nadangel Gabriel – Bog je moja moč – Angel dejanj

Pokličite Nadangela Gabriela, če potrebujete njeno pomoč. Njena prepoznavna barva je rumena (z njo se povežete s citrinom).

Pomaga vsem kreativnim ljudem in sicer umetnikom, novinarjem, pisateljem in ljudem pri javnem nastopanju. Brez nje ne gre pri posvojitvi otrok, na pomoč priskoči tudi staršem pri vzgoji otrok in njihovem spočetju. Je najbolj mogočen in močan angel in če se želite znajti v vrtincu dogajanj z blagodejnimi rezultati, se povežite z njo.

Nadangel Haniel – Slava Boga ali Milost boga – Angel rahločutnosti

Pokličite Nadangela Haniela, če potrebujete njeno pomoč. Njena prepoznavna barva je modro bela (z njo se povežete z mesečevim kamnom).

Pomaga pri osveščanju in razkriva pozabljene skrivnosti naravnih zdravilnih zelišč. V naše življenje prinaša milino, zdravilne sposobnosti, mesečevo energijo (eterično, tiho, potrpežljivo in mistično), hladnokrvnost ter medijske sposobnosti, zlasti jasnovidnost (intuicija). Nepogrešljiva je pri ženskih mesečnih ciklih. Lahko jo pokličete pred pomembnimi nastopi ali razgovori ali kot pomoč pri odnosih.

Nadangel Jeremiel – Milost Boga – Angel preroških videnj

Pokličite Nadangela Jeremiela, če potrebujete njegovo pomoč. Njegova prepoznavna barva je vijolična (z njim se povežete z ametistom).

Pomaga pri preroških in jasnovidnih uvidih, življenjskih ocenah in spremembah, jasnovidnih sanjah in njihovi razlagi. Prav tako je povezan s čustvovanjem in odpuščanjem.

Nadangel Jofiel – Lepota Boga –

Pokličite Nadangela Jofiela, če potrebujete njeno pomoč. Njena prepoznavna barva je temno roza (z njo se povežete z roza rubelitom ali roza turmalinom).